NOMITA – vedení účetnictví Říčany

Nabízíme optimalizaci nákladů na zpracování mezd, účetnictví

Získejte jistotu správného vedení účetní agendy a zpracování mezd. Naše společnost NOMITA zajišťuje vedení účetnictví v Praze pro malé a střední podniky. Odborné služby naší firmy často využívají také fyzické osoby a neziskové organizace. Outsourcingem těchto činností dosáhnete optimalizace nákladů.

  • Vrchlického 2239/3
  • Říčany
  • 251 01
  • mapa

Hodnocení

*
*
*
*
*
0 hodnocení
Ohodnotit

Více informací

Nabízíme optimalizaci zpracování mezd a účetnictví

Svou společnost NOMITA s.r.o. jsme založili roku 2004 s cílem poskytovat odborné služby v oblasti vedení účetnictví a zpracování mezd. Našimi zákazníky jsou nejčastěji malé a střední firmy, pro něž je outsourcing těchto činností nejlepší cestou k optimalizaci nákladů. Součástí naší specializace je také účetnictví neziskových organizací a fyzických osob.

Základním stavebním kamenem naší nabídky je služba VAŠE ÚČTO. Zkušení a odborně kvalifikovaní zaměstnanci naší firmy zajistí dohled nad vedením účetnictví a zpracování mezd. Rádi vám také pomůžeme vytvořit efektivní systém zpracovávání ekonomické agendy.

Zajišťujeme vedení účetní a mzdové agendy

Rádi byste využili možností, které nabízí kvalitní ekonomický software, ale nechcete navyšovat své náklady? Naši zákazníci mohou získat on-line přístup do ekonomického softwaru bez nutnosti nákupu vlastní licence. Disponujete již vlastním ekonomickým softwarem? Rádi vám vytvoříme jeho vhodné uživatelské struktury.

Součástí našich služeb jsou také potřebné činnosti v oblasti administrativní správy. Svěřit nám můžete fakturace, platby z banky či archivaci a evidenci smluv. Zajistíme pro vás také komunikaci s úřady.

Potřebujete-li spolehlivě provedené zpracování daňového přiznání či jinou službu v oboru účetnictví a mezd, obraťte se na naši společnost NOMITA s.r.o..

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.